FASCINATION ABOUT بیماری سل کلیه

Fascination About بیماری سل کلیه

Fascination About بیماری سل کلیه

Blog Article

تست پوستی: در این تست، مقداری میکروباکتریوم مرده (عامل باکتریایی بیماری سل) را زیر پوست تزریق می‌کنند. اگر پوست با علائمی مانند: تورم، قرمزی و سفت شدن در محل تزریق همراه باشد، یعنی تست مثبت است.

«مایکوباکتریوم آفریکانوم» شایع نیست اما علت قابل توجه ایجاد سل در بخش‌هایی از آفریقا می‌باشد.[۲۵][۲۶] «مایکوباکتریوم بوویس» یک علت شایع سل بود اما با ظهور شیر پاستوریزه تا حد زیادی این میکوباکتریوم را به عنوان یک مشکل بهداشت عمومی در کشورهای توسعه‌یافته از بین برد.

مجله سلامت دکترتو بیماری هر آنچه که باید درباره بیماری سلیاک بدانید

○ ابتلا به دیابت، بیماری کلیوی مرحله نهایی یا برخی سرطان‌ها

به جز ریه، به ندرت پیش می‌آید که عفونت سل مناطقی از بدن، مانند: غدد لنفاوی، استخوان‌ها و مفاصل، سیستم گوارش بدن، مثانه، سیستم تناسلی، مغز و اعصاب را درگیر کند.

افزایش سن چه عوارضی برای بانوان به‌دنبال دارد؟ راه درمان‌شان چیست؟!

● بسیاری از عفونت‌های باکتریایی پس از یک یا دو هفته از درمان با آنتی بیوتیک بهبود می‌یابند، اما سل متفاوت است.

در چهار ماه بعد، تنها ریفامپیسین و ایزونیازید تجویز شود.[۷] در صورتی که مقاومت به ایزونیازید بالا باشد، می‌توان به جای آن از اتامبوتول در چهار ماه پایانی استفاده کرد.[۷] بیماری عودکننده[ویرایش]

● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار می‌کند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.

سلیاک یک بیماری ژنتیکی است و یک حساسیت و یا سرطان نیست. این بیماری معمولا می‌تواند در سال‌های زیادی همراه شما باشد و با مصرف گلوتن هیزم به این آتش اضافه کنید اما در حساسیت اگر شما نتوانید ماده‌ای را تحمل کنید، سریعا علائم آن را می‌بینید.

علائم بیماری سل؛ شناخت همه علائم بیماری در کلیه گروه‌های سنی

[۱۱۵][۱۱۶] در سال ۲۰۱۱، بسیاری از مکان‌های فقیر هنوز هم تنها به روش میکروسکوپی خلط دسترسی دارند.[۱۱۷]

● پزشک ممکن است چندین دارو تجویز کند؛ زیرا برخی از سویه‌های سل به انواع خاصی از داروها مقاوم هستند. رایج‌ترین ترکیبات داروها برای بیماری سل فعال عبارتند از:

هنگامی که افراد مبتلا به سل فعال آواز بخوانند یا بیماری سل گوارشی سرفه، عطسه، صحبت و یا تف کنند، ذرات عفونی معلق در هوا (بیماری هوابرد) به قطر ۰٫۵ تا ۵ میکرومتر را پخش می‌کنند.

Report this page